Klient loguje się i przegląda zdjęcia
Klient wchodzi na /logowanie, podaje login i hasło z maila, a potem widzi siatkę miniatur. Każde zdjęcie może powiększyć do trybu pełnoekranowego.

Klika przycisk wyboru na zdjęciu
Na każdym zdjęciu jest okrągły przycisk wyboru. Po kliknięciu kółko zmienia się w zielony ptaszek. Ponowne kliknięcie cofa wybór.

Wybór zapisuje się automatycznie
Każde kliknięcie leci od razu na serwer, klient nie musi nic wysyłać ani potwierdzać. Może zamknąć kartę i po powrocie zastanie swój wybór nienaruszony.
Na koniec klika „Zatwierdź wybór"
Licznik na górze pokazuje liczbę zaznaczonych ujęć, a jeśli ustawiłeś limit pakietu, także ile zdjęć wypada ponad pakiet. Przycisk Zatwierdź wybór zamyka selekcję i ustawia status galerii na Zatwierdzona.