Subskrypcje i płatności

Co się stanie, jeśli przekroczę limit planu

Zanim miejsce się skończy, zobaczysz ostrzeżenie w panelu. Po wyczerpaniu limitu blokujemy tylko wgrywanie nowych zdjęć, istniejące galerie działają bez zmian.

1

Obserwuj pasek miejsca

Na dole bocznego menu, na każdej stronie panelu, jest pasek zajętego miejsca z procentem wykorzystania. To najszybszy wskaźnik, że zbliżasz się do limitu.

Karta planu z wykorzystaniem miejsca i limitami
2

Zareaguj na ostrzeżenie

Gdy miejsce zaczyna się kończyć, w panelu pojawia się ostrzeżenie z linkiem do Rozliczeń. Im wyższe wykorzystanie, tym bardziej wyraziste.

Wykorzystujesz prawie całe dostępne miejsce. Zwolnij przestrzeń albo powiększ plan, aby dalej wgrywać zdjęcia.
3

Po przekroczeniu upload jest zablokowany

Próba wgrania kolejnego zdjęcia kończy się komunikatem o braku miejsca. Klienci nadal wchodzą do swoich galerii i normalnie wybierają zdjęcia.

⚠ Brak miejsca

Wykorzystałeś całe 2 GB miejsca w planie Free. Aby wgrywać dalej, przejdź na wyższy plan lub zwolnij miejsce.

4

Zwolnij miejsce albo powiększ plan

Masz trzy drogi: usunąć stare galerie i zdjęcia, przejść na wyższy plan albo dokupić pakiet +50 GB. Usunięcie zwalnia miejsce natychmiast.

Powiązane artykuły

Nie znalazłeś odpowiedzi?

Nasz zespół zwykle odpowiada w ciągu 24 godzin w dni robocze.

Jesteś klientem fotografa? Szukasz swoich zdjęć z sesji? Wejdź do strefy klienta i zaloguj się danymi od fotografa.
Wejdź do strefy klienta