Bezpieczeństwo i prywatność

Kto ma dostęp do moich galerii

Ty, Twój zespół w zakresie nadanych uprawnień i klienci, którym wysłałeś dane dostępowe. Nasze wsparcie wchodzi na konto wyłącznie wtedy, gdy sam włączysz na to zgodę.

1

Ty: pełny dostęp przez panel

Logujesz się hasłem, opcjonalnie z 2FA. Wszystkie istotne operacje trafiają do Historii aktywności, więc widzisz, kto i kiedy co zrobił.

Historia aktywności rejestrująca operacje na koncie
2

Zespół: dostęp ograniczony uprawnieniami

Członek zespołu widzi Twoich klientów i galerie, ale tylko te obszary panelu, na które mu pozwolisz. Płatności i polecenia pozostają wyłącznie u właściciela konta.

Typełny dostęp przez panel admina
Klienttylko galerie udostępnione linkiem
Personeltylko logi systemowe (bez treści)
Botycałkowicie zablokowane (noindex)
3

Klient: tylko własne galerie

Klient loguje się swoim loginem i hasłem i widzi wyłącznie galerie do niego przypisane. Nie ma sposobu, aby z jednego konta klienta dostać się do galerii innego.

<meta name="robots" content="noindex, nofollow, noarchive">
<meta name="googlebot" content="noindex, nofollow">
X-Robots-Tag: noindex, nofollow
4

Wsparcie: wyłącznie za Twoją zgodą

W Dodatkowych ustawieniach jest przełącznik dostępu pomocy technicznej. Domyślnie jest wyłączony. Włączasz go, gdy zgłaszasz problem, i wyłączasz po jego rozwiązaniu.

Zezwól na dostęp wsparcia?

Wsparcie techniczne potrzebuje wglądu w galerię „Ślub Ani" przez 24h. Każda operacja jest logowana.

Powiązane artykuły

Nie znalazłeś odpowiedzi?

Nasz zespół zwykle odpowiada w ciągu 24 godzin w dni robocze.

Jesteś klientem fotografa? Szukasz swoich zdjęć z sesji? Wejdź do strefy klienta i zaloguj się danymi od fotografa.
Wejdź do strefy klienta