Clients and selection

Jak klient zaznacza ulubione zdjęcia

Klient zaznacza zdjęcia jednym kliknięciem. Wybory zapisują się automatycznie, więc może przerwać w dowolnym momencie i wrócić później.

1

Klient loguje się i przegląda zdjęcia

Klient wchodzi na /logowanie, podaje login i hasło z maila, a potem widzi siatkę miniatur. Każde zdjęcie może powiększyć do trybu pełnoekranowego.

Galeria klienta z licznikami, przyciskiem Zatwierdź wybór i zdjęciami ze znakiem wodnym
2

Klika przycisk wyboru na zdjęciu

Na każdym zdjęciu jest okrągły przycisk wyboru. Po kliknięciu kółko zmienia się w zielony ptaszek. Ponowne kliknięcie cofa wybór.

Galeria klienta na telefonie z przyciskiem Wybierz i ikoną komentarza
3

Wybór zapisuje się automatycznie

Każde kliknięcie leci od razu na serwer, klient nie musi nic wysyłać ani potwierdzać. Może zamknąć kartę i po powrocie zastanie swój wybór nienaruszony.

Wybór zapisany
4

Na koniec klika „Zatwierdź wybór"

Licznik na górze pokazuje liczbę zaznaczonych ujęć, a jeśli ustawiłeś limit pakietu, także ile zdjęć wypada ponad pakiet. Przycisk Zatwierdź wybór zamyka selekcję i ustawia status galerii na Zatwierdzona.

Wybrano: 24 z 150

Related articles

Couldn't find an answer?

Our team usually replies within 24 hours on business days.

Are you a photographer's client? Looking for your session photos? Enter the client zone and log in with the details from your photographer.
Enter the client zone