Sicherheit und Datenschutz

Kto ma dostęp do moich galerii

Ty, Twój zespół w zakresie nadanych uprawnień i klienci, którym wysłałeś dane dostępowe. Nasze wsparcie wchodzi na konto wyłącznie wtedy, gdy sam włączysz na to zgodę.

1

Ty: pełny dostęp przez panel

Logujesz się hasłem, opcjonalnie z 2FA. Wszystkie istotne operacje trafiają do Historii aktywności, więc widzisz, kto i kiedy co zrobił.

Historia aktywności rejestrująca operacje na koncie
2

Zespół: dostęp ograniczony uprawnieniami

Członek zespołu widzi Twoich klientów i galerie, ale tylko te obszary panelu, na które mu pozwolisz. Płatności i polecenia pozostają wyłącznie u właściciela konta.

Typełny dostęp przez panel admina
Klienttylko galerie udostępnione linkiem
Personeltylko logi systemowe (bez treści)
Botycałkowicie zablokowane (noindex)
3

Klient: tylko własne galerie

Klient loguje się swoim loginem i hasłem i widzi wyłącznie galerie do niego przypisane. Nie ma sposobu, aby z jednego konta klienta dostać się do galerii innego.

<meta name="robots" content="noindex, nofollow, noarchive">
<meta name="googlebot" content="noindex, nofollow">
X-Robots-Tag: noindex, nofollow
4

Wsparcie: wyłącznie za Twoją zgodą

W Dodatkowych ustawieniach jest przełącznik dostępu pomocy technicznej. Domyślnie jest wyłączony. Włączasz go, gdy zgłaszasz problem, i wyłączasz po jego rozwiązaniu.

Zezwól na dostęp wsparcia?

Wsparcie techniczne potrzebuje wglądu w galerię „Ślub Ani" przez 24h. Każda operacja jest logowana.

Verwandte Artikel

Keine Antwort gefunden?

Unser Team antwortet werktags meist innerhalb von 24 Stunden.

Bist du Kunde eines Fotografen? Suchst du deine Session-Fotos? Geh in den Kundenbereich und melde dich mit den Daten deines Fotografen an.
Zum Kundenbereich